Egyedi megrendelés

Tervezd meg egyedi ásvány karkötődet, kulcstartódat, autós fityegődet amely csak a tied! 

Amennyiben egyedi összeállítású  terméket szeretnél  kérlek, hogy töltsd ki ezt a tervező lapot, hogy személyre szabott ajánlatot tudjak neked küldeni. Fontos, hogy minden fontos információt megossz velem, hisz így tudok neked maximális segítséget nyújtani.

Az adatlap beérkezését követően a legrövidebb időn belül felveszem veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségek valamelyikén.  Az ajánlatkérés kötelezettséggel nem jár!

Kérlek, vedd figyelembe, hogy  az egyedi elképzelések megvalósításának határideje függ  a  rendelések mennyiségétől, a termék alapanyag igényétől.

Amennyiben valamilyen oknál fogva sürgősen szükséged lenne az adott termékre, kérlek írd be a megjegyzésbe  kérésedet és én próbálom figyelembe venni azt.

Ha egyedi kulcstartót szeretnél terveztetni, kérlek tekintsd meg, hogy miből áll egy alap kulcstartó összetétel, kattints ide.

Kezdődjön a tervezés!

Szeretnéd e, hogy a karkötőben strasszos rondell köztest használjak vagy csak az ásvány magában legyen kiegészítő nélkül? (Allergiásoknak nem ajánlott a köztesek használata).

Milyen színű legyen a strasszos rondell köztes elválasztó?

Üveglencsés medált felirattal vagy gomb medált szeretnél a kulcstartóra/autós fityegőre?

Akril kockából szeretnél nevet a kulcstartóra?

Adatvédelem